Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@21:20:42 GMT

هنوز 2 میلیون و 110 هزار دانش‌آموز کتاب درسی نخریدند!

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۵۲۳۶

هنوز 2 میلیون و 110 هزار دانش‌آموز کتاب درسی نخریدند!

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: تا آغاز سال تحصیلی جدید یعنی 1401ـ1400 فقط دو هفته باقیست اما هنوز 2 میلیون و 110 هزار دانش‌آموز نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی خود اقدام نکرده‌اند.

محمد علوی‌تبار معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در این خصوص گفت: «تا این زمان 12 میلیون و 889 هزار دانش‌آموز نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی خود اقدام کرده‌اند، اما هنوز 2 میلیون و 110 هزار دانش‌آموز کتاب‌های درسی خود را خریداری نکرده‌اند و ما به همین دلیل مهلت خرید اینترنتی کتاب‌های درسی را تا 20 شهریور تمدید می‌کنیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* هنوز تعدادی از دانش‌آموزان در مدرسه ثبت‌نام نکردند

یک سری از این دانش‌آموزان که هنوز برای خرید کتاب درسی خود اقدام نکردند، هنوز در مدرسه هم ثبت‌نام نکردند!

پدر یک دانش‌آموز پایه پنجم به خبرنگار فارس گفت: «منزل‌مان تغییر کرد و به همین دلیل مدرسه فرزندم هم تغییر کرده است اما در این شرایط کرونا، هنوز مدرسه مناسب را پیدا نکردیم».

وی ادامه داد: «تا سال گذشته فرزندم در مدرسه غیردولتی درس می‌خواند و به رغم اینکه مدارس تعطیل بود و آموزش‌ها به شکل مجازی ارائه می‌شد، شهریه مدرسه را می‌دادیم که خیلی زیاد بود و الان هم منتظریم که تکلیف بازگشایی مدارس مشخص شود و بعد، او را در مدرسه ثبت‌نام کنیم».

* مشکلات سامانه سیدا و پادا

تعدادی از دانش‌آموزان هم امسال به پایه دهم می‌روند و این گروه چون انتخاب رشته تحصیلی دارند و البته سامانه پادا هم با مشکلاتی مواجه شده است، دچار دردسر شدند.

علوی‌تبار در این خصوص گفت: «دانش‌آموزانی که کتاب‌های خود را خریداری نکرده‌اند بیشتر در مقطع متوسطه‌ دوم در شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش هستند که علت آن هم تأخیر در انتخاب رشته‌ تحصیلی و ثبت نشدن اطلاعات دانش‌آموزان در سامانه‌ سیدا و پادا است».

* دانش‌آموزانی که کتاب دیر به دستشان می‌رسد

آری، یکی از مشکلاتی که این روزها فرهنگیان در مدارس با آن مواجه هستند، مشکلات سیدا و پادا است. این سامانه‌ها دارای نقص‌ بوده و بعضا ثبت اطلاعات با مشکل مواجه می‌شود.

اگر ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه‌ سیدا و پادا انجام نشود، آنها مجاز به خرید کتاب درسی در سامانه‌ فروش کتاب درسی نیستند و در صورت تأخیر در ثبت اطلاعات خود کتاب‌های درسی خود را با تأخیر دریافت خواهند کرد.

مادر دو دانش‌آموز پایه هفتم به خبرنگار فارس گفت: «حدود دو ماه است که فرزندم را در مدرسه ثبت‌نام کردم اما هربار که برای ثبت‌نام کتاب درسی به سامانه مراجعه می‌کنیم، می‌نویسد که اطلاعات شما در سامانه موجود نیست و به مدرسه به مراجعه کنید».

وی ادامه داد: «با مدرسه هم تماس گرفتیم و می‌گویند که اطلاعات فرزندانم را وارد سامانه سیدا کردند، پس چرا ما نمی‌توانیم ثبت‌نام کتاب درسی را انجام دهیم».

* ثبت کتاب به شرط ثبت اطلاعات در سیدا و پادا

اشکالات سامانه سیدا و پادا موجب شده است که کتاب‌ها دیر به مناطق هم برسد. 

حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در این خصوص اظهار کرد: «ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان پایه‌های ورودی و اصلاح سفارش کتاب‌های درسی میان پایه مستلزم ثبت‌نام قطعی دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جاری است. تاکنون بیش از 95 درصد کتاب‌های درسی در سطح استان و مناطق تابعه ارسال شده است.

وی افزود: توزیع کتاب از منطقه به مدرسه منوط به ثبت‌نام قطعی دانش‌آموزان در مدرسه و ثبت در سامانه سیدا است، تا پس از آن مناطق بتوانند کتاب‌های درسی را به مدارس تحویل دهند».

 ملکی گفت: «طبق برنامه درسی مقرر بود که از ابتدای شهریور این کار انجام شود اما به دلیل عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدرسه و همچنین عدم ثبت اطلاعات در سامانه سیدا و عدم ثبت سفارش کتاب‌های درسی، این کار دچار تعلل شده است».

* مهلت ثبت سفارش کتاب درسی تمدید شد

با توجه به مشکلات سامانه سیدا و پادا و اینکه برخی دانش‌آموزان هنوز برای کتاب درسی اقدام نکردند، مقرر شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تمدید شود و تا 20 شهریور مهلت ایجاد شد.

البته دانش‌آموزانی که نسبت به خرید اینترنتی کتاب‌های درسی اقدام کرده‌اند از 20 شهریور می‌توانند کتاب‌های خود را از مدرسه محل تحصیل دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب های درسی ثبت سفارش دانش آموز کتاب درسی حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي محمد علوي تبار معاون سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي سيدا پادا خرید اینترنتی کتاب های درسی کتاب های درسی خود هزار دانش آموز ثبت سفارش کتاب دانش آموزان سامانه سیدا ثبت اطلاعات کتاب درسی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است