Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایسنا، محمد علوی‌تبار در این باره گفت: علت بروز این مشکل، عدم ثبت اطلاعات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه «سیدا» (سامانه یکپارچه دانش آموزی) بود. زیرا ابتدا باید احراز هویت دانش‌آموزان از طریق سیدا انجام، اطلاعات آنها ثبت و سپس اطلاعات از طریق سیدا به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجا که سامانه سیدا امسال و به تازگی راه‌اندازی شده، آگاهی مدیران مدارس و استان‌ها در سطح مدارس، مناطق و استان‌ها کافی نبود و اطلاع‌رسانی کمی دیر انجام شد.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش‌و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه ما عملیات توزیع کتاب‌های درسی را بر اساس آخرین اطلاعات ثبتی در شهریور انجام دادیم گفت: از اول مهر تا ۲۲ آبان نیز ۷۰۰ هزار دانش‌آموز جدید در مدارس ثبت‌نام شدند که متعاقب آن در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی هم ثبت نام کردند و کتاب به دستشان رسید.

علوی‌تبار ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۵ میلیون و ۲۱ هزار دانش‌آموز کتاب‌های درسی خود را دریافت کرده‌اند. سرپرست وزارت آموزش و پرورش اخیرا اعلام کرد که ۹۷۰ هزار دانش‌آموز تارک تحصیل داریم که ۲۱۰ هزار نفرشان در دوره ابتدایی و ۷۶۰ هزار نفر در دوره متوسطه هستند که طبیعتا ما به اطلاعات آنها و چرایی ترک تحصیل‌شان دسترسی نداریم. با توجه به این آمار ، این تعداد دانش‌آموز عملیات ثبت سفارش را انجام ندادند. با این حال سازمان پژوهش به تعداد دانش آموزان و حتی کمی بیشتر از آن، کتاب درسی چاپ کرده و در مناطق موجود است که به محض ثبت سفارش، کتاب درسی در اختیارشان قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، حسن ملکی، رئیس سازمان پژوهش‌وبرنامه‌ریزی آموزشی نیز در این باره گفت: مشکلی در چاپ و توزیع کتاب‌ها نداریم، اما به علت نقص در سامانه سیدا اطلاعات تعدادی از دانش‌آموزان به سامانه فروش کتاب‌های درسی منتقل نشده و شمار اندکی از دانش‌آموزان بدون کتاب مانده‌اند. اکنون سامانه خرید اینترنتی کتاب‌های درسی باز شده است و این دانش‌آموزان می‌توانند برای خرید کتاب اقدام کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان با خرید کتاب‌های درسی می‌توانند از نسخه متنی آن در سامانه پژوهش و برنامه ریزی آموزشی استفاده و همچنین کتاب‌های درسی را به صورت تک جلدی خریداری و از طریق پست دریافت کنند. نظارت بر سامانه سیدا (سامانه یکپارچه دانش آموزی) برعهده اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش است و به آن‌ها اعلام کردیم که این مشکلات را هر چه زودتر برطرف کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش این را هم گفت: به دانش آموزانی که خرید اینترنتی کتاب را انجام داده، اما بدون کتاب مانده اند حق می‌دهیم و پیگیر هستیم که هر چه زودتر کتاب‌های درسی را به دست آنان برسانند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه

آفتاب‌‌نیوز :

ابراهیم بازیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند